Beba, a već poznata: Najmlađa zvezda društvenih mreža ima samo 8 meseci i 100.000 fanova!

Izvor: Svet, 01.Jul.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba, a već poznata: Najmlađa zvezda društvenih mreža ima samo 8 meseci i 100.000 fanova!

Mala Egipt ima samo osam meceći, ćerka je australijskog repera i “internet preduzetnika” poznatog pod imenom Fortafi, a kada je tata postavio njenu sliku na Fejsbuk nije ni slutio da će ona oduševiti svet.
Ubrzo je dobila 100.000 pratilaca na Instagramu!
Beba je na slici imala kapicu iz dečje kolekcije sestara Kardašijan, čime su one bile oduševljene i tim povodom se oglasile na društvenim mrežama. Kim je u znak zahvalnosti maloj Egipt poslala poklone iz kolekcije Kardašijan.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba, a već poznata: Najmlađa zvezda društvenih mreža ima samo 8 meseci i 100.000 fanova!

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015

Ubrzo je dobila 100.000 pratilaca na Instagramu!..Beba je na slici imala kapicu iz dečje kolekcije sestara Kardašijan, čime su one bile oduševljene i tim povodom se oglasile na društvenim mrežama. Kim je u znak zahvalnosti maloj Egipt poslala poklone iz kolekcije Kardašijan.

Nastavak na Scandal.rs...

Prati je preko 100 hiljada ljudi: Osmomesečna beba postala internet zvezda

Izvor: B92, 01.Jul.2015

Malena Egipt je ćerka australijskog repera i internet preduzetnika, a njen tata nije očekivao da će jedna obična fotografija toliko oduševiti svet...Naime, kada je objavio fotografiju svoje ćerke Egipt nije verovao da je posle samo nekoliko sati dobila 100 hiljada pratilaca na Instagramu...Beba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.