BOŽINOVSKA ĆERKI POKLONILA SILIKONE ZA PUNOLETSTVO

Izvor: Kurir, 03.Jul.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽINOVSKA ĆERKI POKLONILA SILIKONE ZA PUNOLETSTVO

Silikoni na dar. Goca Božinovska je i mlađoj ćerki Zorani poklonila veštačke grudi. Nakon što je starijoj ćerki Jeleni podarila implantate, morala je i mlađoj da usliši istu želju.

Silikoni na dar.

Goca Božinovska je i mlađoj ćerki Zorani poklonila veštačke grudi. Nakon što je starijoj ćerki Jeleni podarila implantate, morala je i mlađoj da usliši istu želju. Zorana je dugo molila mamu, ali pevačica je bila izričita da od povećanja nema ništa do >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << punoletstva. Pre dve godine Zorana je proslavila 18. rođendan, ali je Goca zatezala sve donedavno. Grudi su ispale baš onako kako je ćerka želela. Za novi dekolte dobila je mnogo komplimenata na Fejsbuku.

- Sve sam im ja poklonila. Eto, nedavno sam i avionsku pistu ugradila u dvorište, da mogu da sletim direktno kući. Deca su to, stalno traže još i još. Trudim se da im izađem u susret - kaže kroz osmeh mama Goca.

Za pistu u Surčinu odavno znamo. Silikoni su novost.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOCA BOŽINOVSKA ĆERKI ZA ROĐENDAN KUPILA SILIKONE!

Izvor: BezZabrane.com, 04.Jul.2011, 00:33

Silikoni na dar. Goca Božinovska je i mlađoj ćerki Zorani poklonila veštačke grudi. Nakon što je starijoj ćerki Jeleni podarila implantate, morala je i mlađoj da usliši istu želju. Zorana je dugo molila mamu, ali pevačica je bila izričita da od povećanja nema ništa do punoletstva. Pre dve...

Nastavak na BezZabrane.com...

Božinovska kupila silikone i mlađoj ćerki

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2011

Goca Božinovska je i mlađoj ćerki Zorani poklonila veštačke grudi. Nakon što je starijoj ćerki Jeleni, koja je ove sezone ušla u Top 12 na takmičenju za Zvezde Granda, podarila implantate, morala je i mlađoj da usliši istu želju...Zorana je dugo molila mamu jer je želela da izgleda kao seka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.