Anđela priznala: Petar Strugar i ja samo bili dve godine u vezi! (foto)

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđela priznala: Petar Strugar i ja samo bili dve godine u vezi! (foto)

Učesnici rijalitija Parova odgovarali su na pitanja gledalaca koja su postavljena putem Fejsbuka, a Anđela je tokom jednom pitanja otkrila da je bila u vezi sa poznatim glumcem.
Naime, Anđelu su na Fejsbuku prozvali da se hvali time kako poznaje popularnog glumca Petra Strugara, na šta je ona odgovorila da su bili u vezi.
“Ne hvalim se. Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa “, rekla je glumica.

Vesna se smejala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i govorila kako Anđela sve laže. Glumica je ućitkala Rivasovu i priznala da je Strugarom imala bila bliska.
“Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali”, rekla je Anđela i šokirala sve.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.