Anahi je postala direktor kompanije Aviesta

Izvor: Vesti.rs, 26.Jan.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anahi je postala direktor kompanije "Aviesta"

Latino pevačica Anahi pored mnogobrojnih angažmana, ostvarila je saradnju sa modnom kompanijom "Aviesta". Pevačica će preko kompanije pomoći svim pripadnicama lepšeg pola da pronađu idealnu obuću za sebe. U kreiranju modela obuće učestvovala je sama Anahi. Na osnovu odgovora koje date u mini kvizu, biće vam predloženo kakve štikle i tip cipela su idealni za vas. Prve kritike vrlo su pozitivne, pa je to sigurno veliko ohrabrenje za Anahi, koja će se pojaviti na otvaranju "Aviesta" prodavnica u Los Anđelesu sledeće nedelje.

Sinoć je popularna pevačica održala video čet sa fanovima širom sveta putem Tvitera iz sopstvene kancelarije na Holivud Hilsu, gde ih je upoznala sa radom svoje kompanije, ali i najavila da započinje snimanje novog albuma za koji očekuje da ugleda svetlost dana u avgustu mesecu ove godine.

Ukoliko i vi želite da odaberete vrhunsku obuću za sebe ili svoje drage, dovoljno je da posetite veb lokaciju na adresi aviesta.com i odaberete par cipela po ceni od 300 američkih dolara, koje će vas sigurno ostaviti bez daha.