Ana Sević i Darko Lazić: Ljubav jača od svega!

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević i Darko Lazić: Ljubav jača od svega!

Nakon što su se u medijima pojavile spekulacije da se Darko Lazić i Ana Sević razvode, popularni par na najlepši mogući način demantovao je ove glasine.

Naime, Darko i Ana u emisji Exkluziv progovorili su o navodnom razvodu i javno demantovali ove glasine na najlepši mogući način: "Naravno da se ne razvodimo, to su čiste gluposti. Verovatno novinari nemaju više o čemu da pišu. Volimo se više nego ikad i mnogo nam je lepše sada", rekao je Darko i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je naučio da se snalazi u kuhinji. "Ja tome ne pridajem značaju uopšte", rekla je Ana i dodala: "Oni nas rastavljaju otkako smo zajedno. Po njima se mi rastajemo, pre nego što smo se sastali", a onda je usledio i romantični poljubac pred kamerama, čime je stavljena tačka, da u braku ovog mladog para postoje problemi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.