Ako ste se pitali: Evo koliko Kardašijanovi zarađuju od društvenih mreža!

Izvor: Svet plus, 04.Dec.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste se pitali: Evo koliko Kardašijanovi zarađuju od društvenih mreža!

Kardašijanovi su najpoznatija rijaliti porodica, a do svog imena i izgleda uspeli su da zarade ogromne sume novca i to preko društvenih mreža.

Iako im se mnogi podsmevaju i prozivaju, činjenica je da Kardašijanovi uživaju veliku popularnost, što govori i činjenica da milioni ljudi na društvenim mrežama prati svaki njihov korak. Zato su oni odlučili da to i iskoriste, pa često reklamiraju neke proizvode preko fejsbuka, tvitera, instagrama, snepčeta, a za svaku objavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << određenog proizvoda na njihove račune stižu ogromne sume novca. U prilg tome govori i činjenica da su za godinu dana ukupno zaradili 122, 5 miliona dolara!

U tome prednjači i najpoznatija među njima, Kim Kardašijan, koja je inkasirala 51 milion, a nju u stopu prati njena najmlađa sestra Kajli Džener, koja je u poslednjih godinu dana postala sve popularnija, pa je sigurno da će brzo dostići slavu starije sestre. Ona je zaradila 18 miliona, dok je Kendal Džener zaradila milion manje. Kloi Kardašijan je svoj bankovni račun uvećala za 15 miliona, Kortni za 10, a čak i njihova majka Kris, koja stoji iza svega što poznate sestre urade, zaradila 11, 5 miliona. Najmanje je zaradio Rob Kardašijan, nešto manje od 2 miliona, navodi "Hello!", ali to i ne čudi, obzirom da se on tek u poslednje vreme vraća u javnost, nakon duže medijske ilegale. Sve u svemu, možete im se smejati i nipodaštavati ono što urade, oni znaju kako da iskoriste ono što imaju i zarade veliki novac.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.