Aco Pejović: Zbog kafane sam napustio školu

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović: Zbog kafane sam napustio školu

Pevač Aco Pejović setio se svojih školskih dana, i otkrio zbog čega je prekinuo svoje školovanje.
Završio sam srednju muzičku školu, ali kada je kafana uhvatila pod svoje, prekinuo sam školovanje. Još nisam završio višu muzičku, što ne znači da neću“, rekao je Pejović.
Na to se nadovezao i Saša Popović koji se prisetio i svog školovanja.
Upisao sam pravni fakultet, a onda jedna pevačica, druga pevačica, i gotovo“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Saša i dodao: “Divim se Nedi Ukraden koja je završila dva fakulteta
Kada je karijera Ace Pejovića za sledeću godinu, pevač je u emisiji “Narod pita” ima planove koje ne bi sada otkrivao, ali da se nada da će krajem marta meseca izaći novi album.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aco Pejović: Zbog kafane sam napustio školu

Izvor: Story, 21.Dec.2014

Aco Pejović dotakao se svojih školskih dana, i otkrio zbog čega je prekinuo svoje školovanje...Aco Pejović, foto: Printscreen/Kurir..Tokom gostovanja u emisiji Narod pita, pšopularni folk pevač Aco Pejović osvrnuo se na svoje školske dane...- Završio sam srednju muzičku školu, ali kada je...

Nastavak na Story...

Aco Pejović: Zbog kafane sam napustio školu!

Izvor: Svet plus, 21.Dec.2014

Aco Pejović gostujući u emisiji "Nedeljno popodne " na televiziji Prva, sa voditeljem Sašom Popovićem, pričao je o svojim počecima i otkrio da je zbog muzike prekinuo dalje školovanje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.