Aca Lukas: Je*ao bih mater onom ko se nabacuje mojoj ženi!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas: Je*ao bih mater onom ko se nabacuje mojoj ženi!

Folk pevač Aca Lukas zna kako bi se obračunao sa onima kojima bi palo na pamet da muvaju njegovu suprugu – po kratko postupku!

“U mom prisustvu to ne sme da se desi jer je to nevaspitano. Nisam došao u situaciju da dođe neki kreten i deli komplimente mojoj ženi, da joj se nabacuje u mom prisustvu. To je van pameti. Ne bi bilo dobro da se desi jer bi mu je*ao mater! I ne zato što sam ljubomoran, već zato što je to pokazatelj totalnog nepoštovanja nečijeg partnera. A kada nisam tu, verovatno joj udele kompliment. Lepa žena, hvala bogu. Najbolje bi bilo još da imam ženu kojoj niko ne deli kompliment”, jasan je Lukas.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NE BI SE DOBRO PROVEO: Aca Lukas otkrio šta bi uradio kada bi njegovoj ženi prišao neki muškarac!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016

Popularni pevač Aca Lukas kaže da mu se nikada nije desilo da neki muškarac, kada je on prisutan, priđe njegovoj supruzi Sonji, a ako bi to nekome i palo na pamet, nasrtljivac se ne bi dobro proveo...Aca kaže da nije ljubomoran, ali da neki red mora da se poštuje, pa zato i ne čudi njegov odgovor...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.