ALEKSANDRA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Karađorđe joj rekao: Nazvao me je momak MOJE devojke da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Karađorđe joj rekao: "Nazvao me je momak MOJE devojke da..."

Kako je moguće da njegova devojka ima momka, a da to nije on?

Juče je u emisiji "Ispovesti ", u rijaliti programu "Parovi", gostovao otac aktuelne učesnice - Karađorđe Subotić.

Karađorđe je sinoć pred milionskim auditorijumom podelio najintimnije detalje iz svog života. Nakon emisije, otac Aleksandre Subotić ostao je kao gost u vili "Parova", te nam preostaje da vidimo kako će se snaći, ali i kako će se ostali učesnici ophoditi prema njemu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Danas je, u toku popodnevnog opuštanja u velelpnoj vili u Zemunu, Karađorđa izjava zatekala njegovu ćerku, koja je, sudeći po pričama njenog oca, tokom učešća u rijaliti programu propustila mnogo toga. Prepričavajući anegdotu Subotić je spomenuo:

 - Nazvao me je momak moje devojke, da mi nešto ispriča...

Kada je to čula, Aleksandra je ostala u šoku:

- Tata, dok sam ja u rijalitiju, tvoj ljubavni život je španska serija. Ne mogu da verujem - rekla je Aleksandra, a otac joj je na to dodao:

- Šta da radim, na neke stvari prosto ne mogu da utičem. Videćeš kada izađeš, Magdalena obožava moju devojku, ti tu nećeš moći ništa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.