12 stvari koje ne znate o legendarnom filmu Zgodna žena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12 stvari koje ne znate o legendarnom filmu Zgodna žena! VIDEO

Pre 26 godina premijerno je prikazan legendarni film "Zgodna žena" koji je Džuliju Roberts lansirao među zvezde i učvrstio poziciju Ričarda Gira kao vodećeg holivudskog šarmera. U nastavku pročitajte zanimljivosti vezane za film koje možda ne znate.

1. Film je trebao da se zove "3 hiljade dolara" po svoti novca koju je Edvard trebao da isplati Vivijan na kraju njihovog druženja.

2. Među glumicama koje su producenti razmatrali za ulogu Vivijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bile su Sandra Bulok, Meg Rajan, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis pa čak i Madona.

3. Na slavnom filmskom posteru zapravo nije Džulija Roberts. Tačnije, jeste glava Džulije Roberts spojena sa telom njene dublerke Šeli Mičel. Na posteru Ričard Gir ima crnu kosu iako je u filmu sed.

4. Film je prvobitno zamišljen kao mračna drama o prostituciji u Los Anđelesu, a Vivijen je trebala da bude zavisnica o drogama. Na kraju filma Edvard je trebao da je otera iz svog života, a ona bi s novcem koji je zaradila otišla u Diznilend.

5. U slavnom hotelu "Beverly Wilshire" svi mogu iskusiti kako je izgledao život Vivijan i Edvarda za "samo" 100 hiljada dolara. Paket uključuje boravak u penthausu i kupovinu na Rodeo Drajvu.

6. Ogrlica koju Edvard pozajmljuje Vivijan vredela je 250 hiljada dolara i zbog toga je na setu imala svog privatnog čuvara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.