10 životnih mantri Adrijane Lime

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 životnih mantri Adrijane Lime

Ako je suditi po fotografijama punim života koje je prikazuju tokom raznih poslovnih aktivnosti, ali i onih privatnih, porodičnih, kao i inspirativnim porukama koje ostavlja na Instagramu i ostalim društvenim mrežama, kristalno je jasno zbog čega Adrijana Lima danas čini ono što se zove esencija svetske modne scene.

Jedna od najlepših žena planete i najplaćenijih manekenki svih vremena već više od petnaest godina je zvezda kuće Victoria’s Secret, i tek je treći anđeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovog brenda čija je besprekorna figura ovekovečena u vosku i koji stoji na istaknutom mestu u prestižnom muzeju Madam Tiso.

Ali, zanosna Brazilka je mnogo više od te savršene siluete, prelepog lica i zavodljivog pogleda.

Tridesetpetogodišnja manekenka nedavno je postala muza Marka Džejkobsa, zaštitni znak njegovog parfema Decadence.

I to nije sve, jer poslovni ugovori pljušte sa svih strana. Sa milionima pratilaca na Instagramu Lima je ubedljivo najpopularniji model na društvenim mrežama.

A kada se pogase kamere i reflektori na pistama, ona je jedna sasvim obična i normalna žena, pre svega majka, koja svaki slobodan trenutak posvećuje kćerkama Valentini i Sijeni.

Ostatak teksta pročitajte ovde: 10 životnih mantri Adrijane Lime

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.