Vujačić: Dovoljno ulja na tržištu, cene se neće menjati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujačić: Dovoljno ulja na tržištu, cene se neće menjati

SUBOTICA/BEOGRAD -

Tržište u Srbiji dobro je snabdeveno jestivim uljem, cene su trenutno najniže u regionu i takve će ostati u narednom periodu, izjavio je generalni direktor Viktorija grupe Nikola Vujačić.

Generalni direktor Vujačić je za Tanjug rekao da je u proteklih 15 dana ulje u Srbiji pojeftinilo oko 15 procenata i da zemlju i njene žitelje očekuje stabilna godina u snabdevanju tim proizvodom.

Na pitanje novinara, da li se mogu očekivati još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << niže cene jestivog ulja on je odgovorio "da je to teško očekivati jer su cene sada najniže".

Prema Vujačiću, u narednom periodu neće biti dramatičnih skokova cena ulja.

Vujačić je dodao da "Viktoria oil" svaki mesec izveze dva do tri miliona flaša ulja po cenama identičnim na domaćem tržištu.

Cene suncokretovog ulja u trgovinama u Srbiji sada se kreću od 103 do 130 dinara po litru dok je krajem avgusta litar ulja prodavan za 160 dinara, pa i više.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viktorija grupa: Cene ulja se neće menjati

Izvor: Blic, 16.Okt.2011

Tržište u Srbiji dobro je snabdeveno jestivim uljem, cene su trenutno najniže u regionu i takve će ostati u narednom periodu, izjavio je generalni direktor Viktorija grupe Nikola Vujačić. Sa druge strane, građani početkom godine mogu da očekuju poskupljenje mleka. ..Vujačić je za Tanjug rekao...

Nastavak na Blic...

Cijene ulja se neće mjenjati, moguće poskupljenje mlijeka početkom 2012.

Izvor: Capital.ba, 16.Okt.2011

BEOGRAD, Tržište u Srbiji dobro je snabdjeveno jestivim uljem, cijene su trenutno najniže u regionu i takve će ostati u narednom periodu, izjavio je generalni direktor Viktorija grupe Nikola Vujačić. Sa druge strane, građani početkom godine mogu da očekuju poskupljenje mljeka. Vujačić je...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.