Izvor: Danas, 18.Dec.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teknia preuzela Promotor irvu

Kragujevac - Multinacionalna kompanija za proizvodnju automobilskih delova Teknia, čije je sedište u Madridu, preuzela je privatnu kragujevačku firmu Promotor irva, koja godinama unazad takođe izrađuje komponente za vodeće svetske automobilske kompanije.

Direktor Promotor irva Slobodan Radović potvrdio je juče našem listu da je Teknia kupila 70 odsto udela kragujevačke firme i da će u Kragujevcu startovati proizvodnja delova za BOŠ-ovu fabriku u Pećincima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Teknia kupila kragujevačku firmu

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 16:22

Multinacionalna kompanija za proizvodnju auto delova Teknia kupila je privatnu firmu Promotor irva u Kragujevcu..."Kompanija Teknia čije je sedište u Madridu kupila je 70 odsto udela Promotor irve posle pregovora koji su trajali pet-šest meseci", rekao je direktor i suvlasnik te kragujevačke firme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.