Ponovo se proizvodi BIP pivo

Izvor: Mondo, 17.Jul.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo se proizvodi BIP pivo

Čuvena pivara "kod Mostara" ponovo proizvodi pivo, koje je dobilo status jednog od simbola bivše SFRJ...

Foto: youtube/screenshot

Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas iz te kompanije.

"Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje", kaže Aleksandar Popovski, direktor M6-Eden Srbija, i dodaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se prodavalo pre više od četvrt veka.

BIP pivo je, kako se navodi, zadržalo prepoznatljivu etiketu i svojstva.



Izvor: youtube

"Svesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje", navodi Popovski.

Kompanija M6 je do sada realizovala nekoliko revitalizacija velikih kompanija u regionu u sektoru proizvodnje pića, uključujući Pivaru Skopje i vinariju Tikveš.



Izvor: youtube

KRAJ PIVSKE SAGE: Makedonac preuzima BIP

Podsetite se i kako su nekada izgledale reklame za BIP:



Izvor: youtube

BIP ove godine "isplivava" iz restrukturisanja
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.