Koncesija pred sporazumnim razvodom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncesija pred "sporazumnim razvodom"?

BEOGRAD - Koncesioni ugovor za izgradnju autoputa Horgoš - Požega biće sporazumno raskinut najverovatnije za deset dana, pri čemu ni država Srbija, ni konzorcijum "Alpina Por", neće imati štete, izjavio je danas ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je najavio da će koncesionaru biti vraćena bankarska garancija i određeni deo troškova, koje je imao za izradu projektne dokumentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dodao da će Vlada Srbije razmotriti da li je i država imala određene štete i nadoknadu za to najverovatnije će zatražiti od koncesionara.

On je na konferenciji za novinare povodom "110 dana" rada tog ministarstva rekao da pregovore obavlja radna grupa koju predvodi premijer Mirko Cvetković i ukazao da bi trebalo učiniti napor da se sporazumno raskine ugovor i da se ne ide na međunarodnu arbitražu jer bi tako obe strane imale štetu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Sporazumno raskidanje koncesije za autoput

Izvor: Blic, 23.Okt.2008

Koncesioni ugovor za izgradnju autoputa Horgoš-Požega biće sporazumno raskinut najverovatnije za deset dana, pri čemu ni država Srbija, ni konzorcijum "Alpina Por", neće imati štete, izjavio je danas ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.....Mrkonjić je najavio da će koncesionaru biti...

Nastavak na Blic...

Raskid koncesije bez žalbe

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2008

U narednih deset dana na koncesioni ugovor "Horgoš - Požega" biće stavljena tačka. Razlaz nas neće koštati, rekao je u četvrtak Milutin Mrkonjić, ministar za infrastruktur

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.