Goran Obradović dobio smart telefon

Izvor: Capital.ba, 08.Feb.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Obradović dobio smart telefon

BANJALUKA, Banjalučanin Goran Obradović dobitnik je smart telefona „samsung galaksi es šest edž“, glavne nagrade u igri „Nagrade za pet“ koju je organizovala Hipo Alpe Adria banka. Obradović je rekao da mu nije trebalo mnogo vremena da napravi pet transakcija, koliko je bilo potrebno da se kvalifikuje za nagradnu igru. Ovaj elektroinženjer iz Banjaluke napominje da je za nagradnu igru saznao putem promotivne poruke iz banke, te da se sada osjeća nagrađenim za ukazano povjerenje. Marketing >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << menadžer Hipo Alpe Adria banke u BiH Marija Panić pojasnila je da je cilj nagradne igre bio da se poveća broj transakcija sa kreditnim karticama Hipo banke, ali i prilika da se uz lijepu nagradu zahvale klijentima. Hipo Alpe Adria banka organizovala je u decembru nagradnu igru za korisnike Hipo viza klasik i Hipo viza revolving kartice, a nagradno izvlačenje održano je 11. januara u Banjaluci. Pravo učešća imali su korisnici ovih kartica koji su tokom trajanja nagradne igre, od 15. do 31. decembra, napravili minimalno pet „POS transakcija u zemlji i inostranstvu“, saopšteno je iz Hipo banke.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Elektroinžinjer iz Banjaluke dobitnik „Samsung Galaxy S6 Edge“ u nagradnoj igri Hypo banke

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016

BANJALUKA – Goran Obradović, elektroinžinjer iz Banjaluke, srećni je dobitnik glavne nagrade smart telefona „Samsung Galaxy S6 Edge“ u prvoj nagradnoj igri „Nagrade za pet“, koju je organizovala Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u decembru mjesecu za svoje klijente, korisnike Hypo Visa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.