Izvor: S media, 11.Okt.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijat automobili Srbije traže kuma: Dajte ime fabrici i osvojite nagradu!

Konkurs je organizovan preko Fejsbuk fan stranice organizatora na adresi - http://www.facebook.com/fiat.srbija.

Na Fejsbuk stranici ćete videti status tj. link koji će vas odvesti na novu stranicu gde bi trebalo da ostavite lične podatke i predlog. Moguće je ostaviti maksimalno tri predloga. Ukoliko predlog ostavite samo kao komentar ispod statusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << on neće biti uvažen.

Konkurs traje od 08. 10. 2012. do 08. 11. 2012. Pravo učešća imaju svi korisnici Fejsbuka stariji od 16 godina sa boravištem u Republici Srbiji.

Žiri čine radnici fabrike u Kragujevcu, i oni će birati pobednika. I najvažnija stvar - nagrada. Pobednik takmičenja će osvajiti vozilo Fijat 500L.

Izvor:S media, M.M.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budi kum fabrike Fijat automobila Srbije

Izvor: Kamatica.com, 11.Okt.2012

Fijat automobili Srbije su organizovali konkurs pod nazivom "Postani kum fabrike, predloži njeno ime". Konkurs je organizovan preko Fejsbuk fan stranice organizatora..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.