Fejsbuk na berzi od kraja 2012.

Izvor: B92, 28.Sep.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fejsbuk" na berzi od kraja 2012.

San Francisko -- Najveća svetska društvena "onlajn" mreža "Fejsbuk" trebalo bi da se pojavi na berzi od kraja 2012. godine, kaže član upravnog odbora "Fejsbuka" Piter Tajel.

Tajel je objasnio da ta operacija zavisi od realizacije odredjenih ciljeva vezanih za promet, kao i razvoj modela privredjivanja "Fejsbuka".

Prema odredjenim izvorima, promet "Fejsbuka" koji ima više od 500 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korisnika u svetu približio se cifri od 800 miliona dolara (596,8 milona evra) u 2009. godini.

Kompanija je počela da ostvaruje i profit, što su odlični rezultati za firmu formiranu pre šest godina, prenela je agencija Rojters.

Pojavljivanje "Fejsbuka" na berzi je, kako je objavio Rojters, jedno od najočekivanijih poslednjih godina, a kompaniju neki analitičari već procenjuju na više desetina milijardi dolara.

Pratite specijal: NIS na berzi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Facebook' na berzi od kraja 2012. godine

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Sep.2010

Najveća svetska društvena "onlajn" mreža "Facebook" trebalo bi da se pojavi na berzi od kraja- 2012. godine, saopštio je član upravnog odbora "Facebook"-a Piter Tajel. Tajel je objasnio da ta operacija zavisi od realizacije odredjenih ciljeva vezanih za promet, kao i razvoj

Nastavak na SrbijaNet.rs...

“Fejsbuk” na berzi od kraja 2012.

Izvor: Capital.ba, 28.Sep.2010

SAN FRANCISKO, Najveća svjetska društvena 'onlajn' mreža 'Fejsbuk' trebalo bi da se pojavi na berzi od kraja 2012. godine, kaže član upravnog odbora 'Fejsbuka' Piter Tajel. Tajel je objasnio da ta operacija zavisi od realizacije određenih ciljeva vezanih za promet, kao i razvoj modela privređivanja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.