Baterija novog Ajfona ne može da izdrži ni jedan dan!

Izvor: S media, 30.Okt.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baterija novog Ajfona ne može da izdrži ni jedan dan!

Problemi s baterijom na novom Ajfonu navodno su vezani uz opciju podešavanja vremenske zone.

Ajfon 4S na tržištu se pojavio sredinom ovog meseca kada je srušio sve prodajne rekorde, a posle početnog oduševljenja sve je veći broj korisnika koji se žale na ovaj telefon – najviše zbog strašno kratkog trajanja baterije koja mnogima ne može da izdrži ni jedan dan prosečnog korišćenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
U The Guardianu kažu da je glavni krivac za ovakve probleme s baterijom opcija podešavanje vremenske zone unutar lokacijskih usluga koja je stalno uključena i koristeći kombinaciju WiFija, mobilnog interneta i GPS-a ubrzano prazni bateriju.

Prva TV reklama za novi Ajfon (VIDEO)

Ajfon 4S dobio opasnog konkurenta (VIDEO)

Ferari Enzo kao Ajfon aplikacija

Iako iz Epla nisu hteli da komentarišu ove informacije, njihovi su zaposleni već kontaktirali neke vlasnike novog Ajfona kojima su savetovali da instaliraju program koji će pratiti rad telefona kako bi tačno saznali u čemu je problem s novom baterijom. Na nekim internet sajtovima kažu da ovaj problem nije vezan samo uz novi Ajfon, nego uz iOS5 softver koji je dostupan i korisnicima starijih verzija Eplovog telefona.

Na The Next Webu kažu da problem s baterijom nije jedini koji muči vlasnike nove verzije Eplovog operativnog sistema pa se tako neki korisnici žale da im se oznaka da je telefon napunjen pojavi na 98 posto punjenja, dok su neki prijavili da im se aplikacije često ruše.

Takođe, određeni broj korisnika ima i problema s pozivima, a manjem broju vlasnika iOS5 uređaja tastatura se nekad neće spustiti, već im ostaje na ekranu.

Epl još istražuje sve probleme i očekuje se da će ih rešiti s novom verzijom softvera.

(dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Problemi sa baterijom za ajfon 4S

Izvor: Blic, 30.Okt.2011

Poslednji model ajfona koji je nedavno izašao, ostavio je mnoge korisnike razočaranim, jer se baterija ovog telefona vrlo brzo prazni...Sve više korisnika novog ajfona 4S se javlja sa problemom vezanim za bateriju, jer se ona troši za 10 odsto na svakih sat vremena, čak i kad je telefon u "stendbaj"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.