ZASTAVA ORUŽJE NE RADI OD 13. DO 20. FEBRUARA

Izvor: Kurir, 12.Feb.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTAVA ORUŽJE NE RADI OD 13. DO 20. FEBRUARA

Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" neće raditi od 13. do 20. februara zbog vremenskih neprilika i radi štednje struje

KRAGUJEVAC - Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" neće raditi od 13. do 20. februara zbog vremenskih neprilika i radi štednje struje što je preporučila Vlada Srbije.

Predsednik sindikata fabrike Dragan Ilić je rekao je odluku o prekidu rada donelo rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << preduzeća imajući u vidu sve okolnosti i zbog toga što Namenska spada u veće potrošače električne energije.

On je naveo da će proizvodnja za vreme pauze biti potpuno obustavljena dok će se obavljati samo neophodni administrativni poslovi.

"S obzirom da prekidamo proizvodnju namenjenu izvozu obavestićemo naše partnere da će isporuka robe kasniti", rekao je Ilić. U kragujevačkoj fabrici Zastava oružje radi oko 1900 radnika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zastava oružje ne radi do 20. februara

Izvor: Danas, 12.Feb.2012

Kragujevačka fabrika Zastava oružje neće raditi od danas do 20. februara zbog vremenskih neprilika i radi štednje struje što je preporučila Vlada Srbije.

Nastavak na Danas...

Staje Oruzje na sedam dana

Izvor: Radio Centar 987, 13.Feb.2012, 08:54

Kragujevacka fabrika Zastava oruzje nece raditi od 13. do 20. februara zbog vremenske situacije i postovanja preporuke Vlade Srbije u vezi sa stednjom elektricne energije. Odluku je donelo rukovodstv..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.