Vremenska prognoza za sredu, 27. avgust

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza za sredu, 27. avgust

U Srbiji danas prolazno naoblačenje sa kišom, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, pre podne u severnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije.

Na jugu i jugoistoku tokom većeg dela dana pretežno sunčano i toplo. Vetar u skretanju na umeren, povremeno i pojačan zapadni i severozapadni. Maksimalna temperatura od 24°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku zemlje.

U Beogradu danas prolazno naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom i pojavom pljuskova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa grmljavinom. Vetar u skretanju na umeren zapadni i severozapadni. Maksimalna temperatura 28°C.

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom, srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, promenlјivog raspoloženja i bolova u mišićima. U saobraćaju se savetuje dodatan oprez.

Izvor: B92, RHMZ

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.