U Srbiji danas promenljivo oblačno i sveže, ponegde kiša

Izvor: Blic, 16.Jul.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas promenljivo oblačno i sveže, ponegde kiša

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najviše padavina očekuje se na jugu i istoku, a na severu će uglavnom biti suvo.

Duvaće slab do umeren, severni vetar. Najniža temperatura biće od 14 do 18 stepeni, a najviša od 22 na jugoistoku do 27 stepeni na severozapadu.

U Beogradu će danas pre podne biti pretežno sunčano, a posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podne promenljivo oblačno, uz slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće 15, a najviša 25 stepeni.

Cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu promenljivog raspoloženja, bolova u mišićima i poremećaja sna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kišobrani umesto suncobrana: Danas svežije, mestimično kiša

Izvor: BKTV News, 16.Jul.2017

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom...Najviše padavina na jugu i istoku, na severu uglavnom suvo...Vetar će biti slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša od 22 na jugoistoku do 27 stepeni na severozapadu,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.