Izvor: Danas, 13.Apr.2010, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studijama na daljinu do evropske diplome

Slovenački Doba fakultet za primenjene poslovne i društvene studije upisaće u prvu godinu studijskog programa Poslovanje 80 studenata u Srbiji na studije na daljinu i još 40 u treću godinu. Od naredne školske godine u našoj zemlji počinje i master onlajn program Međunarodno poslovanje, na kome će biti mesta za 40 studenata. Godišnja školarina za osnovne studije iznosi 1.890 evra, a za master studije 2.390 evra i može se platiti u šest rata, najavljeno je jučerašnjoj konferenciji za novinare Doba fakulteta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Online studiranje

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2010, 13:40

DOBA Fakultet za primenjene poslovne i društvene studije Maribor, organizovao je konferenciju za novinare u prostorijama Medija centra, gde je predstavio svoj program i način rada. DOBA Fakultet je jedini fakultet u Sloveniji i Srbiji gde može biti studirano putem interneta, bez ikakvih vremenskih...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.