Starici u sobi svinja  odgrizla palac i uvo

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starici u sobi svinja odgrizla palac i uvo

Nečuveno! Dok je ležala u svom krevetu, Ranki Ćirić (91) svinja odgrizla vrh palca i deo uva.

- Bio sam na ulici ispred kuće kada sam čuo sam kako majka vrišti. Dotrčao sam do njene sobe i video prase u krevetu kako je ujeda po licu. Odgrizlo joj je deo prsta i deo uva. Da nisam naišao, otkinulo bi joj glavu. Uhvatio sam ga za uši odmah i izbacio napolje - kaže Ranko Ćirić, sin povređene starice.

On kaže da svinju redovno hrane i da ne zna zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nasrnula na majku.

Policija: Ništa sumnjivo

U policiji je potvrđeno da je obavljen razgovor s lekarima i rođacima povređene žene i da je utvrđeno da nema sumnjivih okolnosti. U Centru za socijalni rad u Svrljigu navode da starica nije njihov korisnik, te da stoga nisu obavešteni o ovom događaju.

- Majka je u utorak ležala u svojoj sobi u prizemlju kuće. Vrata od njene sobe bila su odškrinuta. Čuo sam od drugih ljudi da može da se desi da svinja ujede dok se hrani, ali ne i da je nekome ušla u kuću. To u stvari i nije svinja, već prase, od oko 30 kila. Posle ovoga ću je prodati, nema druge - prepričava Ranko šta se dogodilo toga dana.

On navodi da se o majci stara u svojoj kući u Svrljigu od kada mu je, pre dve godine, umro otac.

Bili smo kod lekara, ali ona od sinoć spava neprekidno, oči nije otvarala - priča Ranko.

Starici je prva pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Svrljigu, a potom je prebačena u KC Niš.

- Pacijentkinja je primljena u 14.50. Nije bila komunikativna, pa je anamneza uzeta od rođaka koji su bili u njenoj pratnji. U Urgentnom centru utvrđeno je da joj je odgrizen vrh palca desne šake, kao i dobar deo leve ušne školjke. Rana na ruci je obrađena na Klinici za plastičnu hirurgiju i nakon toga je prebačena na Kliniku za uho, grlo i nos, gde joj je obrađena i rana na uhu. Službeno je obaveštena policija - kaže direktor KC Niš prof. dr Zoran Radovanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOŠMAR: Starici na spavanju svinja odgrizla uvo i nos

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 00:11

Nečuveno! Dok je ležala u svom krevetu, Ranki Ćirić (91) svinja odgrizla vrh palca i deo uva. . - Bio sam na ulici ispred kuće kada sam čuo sam kako majka vrišti. Dotrčao sam do njene sobe i video prase u krevetu kako...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.