Sindikat policije čeka poziv premijera

Izvor: S media, 07.Feb.2011, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat policije čeka poziv premijera

Nezavisni sindikat policije nastavio je štrajk, a predstavnici tog sindikata još nisu dobili potvrdu o sastanku sa premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, rekli su u tom sindikatu.

Predsednik Nezavisnog sindikata policije Velimir Barbulov rekao je da je još neizvesno kada će biti održan sastanak sa premijerom Srbije na kome će biti razmotreni zahtevi zaposlenih u polciji.

"Još nismo obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da li će tog sastanka biti, a razmotrićemo kako ćemo dalje postupiti", rekao je Barbulov i dodao da će štrajk zaposlenih u policiji biti nastavljen danas i sutra zakonskim minimumom rada.

Policija nastavlja štrajk

On je podsetio da Nezavisni sindikat policije traži povećanje zarada, potpisivanje i primenu posebnog kolektivnog ugovora pod uslovima koji odgovaraju zaposlenima, kao i izmene pojedinih odredaba Zakona o policiji i nove uniforme i opremu.

Drugi sindikat, Policijski sindikat Srbije ne podržava štrajk koji organizuje Nezavisni sindikat polcije, jer smatra da treba sačekati odgovor Vlade na predlog kolektivnog ugovora.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJEN ŠTRAJK DELA POLICIJE

Izvor: Kurir, 07.Feb.2011

BEOGRAD - Nezavisni sindikat policije nastavio je danas sa obustavom rada tražeći povećanje plate od 40 odsto i nabavku novih uniformi i obuću za policiju, a očekuje i sastanak sa premijerom..."U štrajku je oko 70 odsto naših članova a očekujemo i sastanak sa premijerom Mirkom Cvetkovićem,...

Nastavak na Kurir...

Policija čeka Dačića za pregovore

Izvor: B92, 07.Feb.2011

Beograd -- Članovi Nezavisnog sindikata policije nastavili su štrajk. Posle jednodnevne pauze u štrajku, oko 10.000 članova policijskog sindikata danas je odbilo da radi...Njima će se u štrajku pridružiti i kolege iz policijskog sindikata Srbije ukoliko do 18. februara Vlada ne bude usvojila predlog...

Nastavak na B92...

Lekari najavljuju štrajk

Izvor: RTS, 08.Feb.2011, 11:58

Svi sindikati u zdravstvu imaju isti stav da je plata mala i da treba da se koriguje, a samo od reakcije Vlade zavisiće naši zahtevi, poručio predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Dragan Cvejić. Za sutra najavljena polusatna obustava rada zaposlenih u zdravstvu...Gradski sindikat zdravstva i socijalne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.