SRPSKE DVERI: BRANIMO PORODICU, OTKAŽITE

Izvor: Kurir, 09.Okt.2010, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKE DVERI: BRANIMO PORODICU, OTKAŽITE

BEOGRAD - Više hiljada građana okupilo se u "Porodičnoj šetnji" centralnim ulicama Beograda, u organizaciji Srpskog sabora Dveri, na kojoj su zatražili od vlasti da otkaže sutrašnju "Paradu ponosa".

Srpski pokret Dveri zatražio je od vlade da se otkaže sutrašnja "Parada ponosa" koju su ocenili kao sramnu. Oni su pozvali vladu da se izjasni da li je za porodicu ili za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gej paradu.

U Srbiji ne postoji sistemski pristup rešavanja pitanja populacione politike ali se zato veoma revnosno radi na rešavanju problema gej populacije, rekao je predstavnik organizacije Miroslav Parović.

Učesnici šetnje nose transparent "Branimo porodicu", srpske zastave i ikone. Prema proceni policije ima ih više od 2.500 hiljade. Protestu su se pridružile i neke studentske organizacije. Učesnici protesta pred kraj su počeli da pevaju pesme o Kosovu "Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja mila".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protesti protiv "Parade ponosa"

Izvor: B92, 09.Okt.2010

Beograd -- Više hiljada građana okupilo se u porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda, u kojoj su od vlasti zatražili da otkaže Paradu ponosa...Pre toga, oko 300 građana predvođenih bivšim monahom Draganom Davidovićem prošetalo je trasom kojom će se kretati "Parada ponosa"...Više od...

Nastavak na B92...

Protesti protiv "Parade ponosa"

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Okt.2010

BEOGRAD - Više hiljada građana okupilo se u porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda na kojoj su od vlasti zatražili da otkaže Paradu ponosa. Pre toga, oko 300 građana predvođenih bivšim monahom Draganom Davidovićem prošetalo je trasom kojom će se kretati "Parada ponosa".

Nastavak na SEEbiz.eu...

Više hiljada građana u šetnji protiv Parade ponosa

Izvor: Šumadija Press, 10.Okt.2010, 12:30

Više hiljada građana učestvovalo je danas u Porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda koju je u znak protivljenja sutrašnjoj Paradi ponosa organizovao Srpski sabor Dveri.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.