Primljen pacijent u KCV, sumnja se na tropsku bolest

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primljen pacijent u KCV, sumnja se na tropsku bolest

Na Kliniku za infektivne bolesti KCV primljen je pacijent sa simptomima povišene telesne temperature i umora. Postoji mogućnost da je reč o nekoj tropskoj bolesti s obzirom na to da je prethodni dan došao iz Afrike, navodi upravnica Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine Vesna Turkulov.

Upravnica Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine Vesna Turkulov kaže za RTS da su preduzete sve preventivne epidemiološke mere predviđene zakonom, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su obaveštene sve nadležne institucije i da su uzeti svi laboratorijski nalazi koji su u toku.

- Po dobijanju laboratorijskih nalaza, biće obaveštene sve nadležne službe i ukoliko bude potrebe, u skladu sa njima preduzimane dalje mere - navodi Turkulova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.