Palma povećava naknadu za bebe

Izvor: B92, 13.Nov.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma povećava naknadu za bebe

Jagodina -- Dragan Marković Palma ne odustaje od brige za natalitet. Odlučio je da naknadu za svako rođeno dete u Jagodini sa 200 poveća na 1.200 evra, pišu Novosti.

Povećanje koje je najavio Marković može se u Jagodini očekivati od 1.juna naredne godine.

Trudnice koje ne rade dobijaće od trećeg meseca trudnoće po 12.000 dinara. i to godinu dana.

Brigu o porodici Palma je proširio i na staranje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o porodičnim zanatskim radnjama. Obećava da će sve uraditi da ih u Jagodini bude što više. Opančari, užari, frizeri, pekari, poslastičari, optičari, cvećari... dobiće šansu da rade. Ali, njemu samom najpotrebniji je obućar.

"Jedne cipele nosim po dve godine", kaže Palma.

"Imam svog obućara koji mi menja đon i "flekice" na petama. Da su svi kao ja, obućari bi baš imali posla. Ali zato frizeri ne bi, njih ne posećujem", iskren je gradonačelnik Jagodine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Jedne cipele dve godine

Izvor: S media, 13.Nov.2011

Dragan Marković Palma ne odustaje od brige za natalitet. Odlučio je da naknadu za svako rođeno dete u Jagodini od 1. juna naredne godine sa 200 poveća na 1.200 evra. Trudnice koje ne rade dobijaće od trećeg meseca trudnoće po 12.000 dinara. Godinu dana. Brigu o porodici Palma je proširio i na...

Nastavak na S media...

Palma daje pare i za otvaranje firmi

Izvor: Mondo, 14.Nov.2011, 18:01

Grad Jagodina će u budžetu za narednu godinu obezbediti sredstva za građane koji hoće da otvore porodičnu firmu u iznosu od 3.000 do 7.000 evra po firmi, izjavio je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković - Palma.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.