Ovde se nalazi vaš kompletan onlajn život!

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Jun.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde se nalazi vaš kompletan onlajn život!

Koristite Google Search, Youtube, Gmail, Maps i ostale Googleove servise? Vaš kompletan onlajn život nalazi se na jednom mestu.
Google je lansirao My Activity page koji vam daje kompletnu sliku svega onog što ste radili uz pomoć Googlea. To podrazumeva kompletan Chrome browsing history, pretrage, klipove sa Youtubea…
I ova stranica ima pretragu, pa možete da pretražujete po svom onlajn životu, da ih filtrirate po različitim kriterijumima.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << niste svesni koliko informacija ostavljate Googleu i sve ovo vam je pomalo “scary”, možete da isključite ovu opciju u Activity Controls page i ne dozvolite Googleu da sakuplja sve vaše aktivnosti.
Ovakve aktivnosti služiće Googleu i za bolje targetiranje reklama koje će vam prikazivati. I ovu opciju možete da isključite OVDE, tako što ćete ugasiti “ads based on your interest”, kao i “ads based on your interests on websites beyond google.com”.
Kako navodi Google, reklame će vam se i dalje prikazivati, naravno, ali ne na osnovu vaših aktivnosti.
Izvor: mashable.com
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Nova ZASTRAŠUJUĆA opcija Google-a prikazuje SVE što radite na internetu

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016

Google je objavio novu opciju u podešavanju privatnosti pomoću koje korisnici na jednom mestu mogu da pronađu sve što Google beleži o njihovoj aktivnosti na internetu...Na stranici My Activity nalazi se detaljan pregled svega što ste ikada uradili na Google-u i njegovim servisima. Tako je moguće...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.