Ovako će izgledati virtuelna realnost na Facebooku!

Izvor: NovaEnergija.net, 21.Apr.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako će izgledati virtuelna realnost na Facebooku!

Tokom F8 konferencije imali smo priliku da vidimo kako Facebook zamišlja budućnost virtuelne realnosti na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Facebook Spaces predstavlja još jedan način da se družite sa Facebook prijateljima, ali ovoga puta u virtuelnoj realnosti.
Facebook Spaces započinje sa avatarom koga možete kreirati i prilagoditi po >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << vašem liku. Nakon ovoga počinjete sa pozivanjem pšrijatelja sa kojima ćete se družiti u Spaces, ili ih preko Facebook Messengera možete pozvati u VR razgovor. Zajedno možete pregledati Facebook 360 video klipove, crtati različite objekte i prikazivati fotografije u VR slajdovima.
Facebook Spaces platforma je trenutno u beta stadijumu, a dostupna je korisnicima Oculus Rift uređaja. Platforma će u nekom trenutku biti dostupna i developerima, koji će moći da nadograđuju ono što je Facebook započeo.
Sa fokusom na Facebook Spaces platformu, očekuje se da će kompanija imati više sredstava da kreira veće tržište za VR uređaje, kao što je Oculus. Ovim će se stvoriti i mnogo veća baza korisnika virtuelne realnosti.

Izvor: CNET

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

VELIKA PROMENA NA FEJSBUKU: Posle ovoga korišćenje sajta NEĆE BITI ISTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017

Riskantan potez....Facebook je na svojoj F8 developer konferenciji u San Hozeu otkrio kako zamišlja budućnost svoje društvene mreže. U pitanju je projekat pod imenom Facebook Spaces i predstavlja još jedan način da se družimo sa prijateljima, ali ovog puta u virtuelnoj realnosti...Facebook...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.