Misteriozno ubistvo biznismena - nema osumnjičenih

Izvor: Mondo, 24.Jul.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozno ubistvo biznismena - nema osumnjičenih

Utvrđeno da je biznismen Predrag Perić (47) iz Surdulice, koji je pronađen mrtav ispred svoje radnje u selu Žitorađa na putu između Vladičinog Hana i Surdulice, ubijen.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je za agenciju Beta da je rešavanje slučaja ubistva Predraga Perića prioritet za PU Vranje i da se intenzivno radi na identifikaciji počinioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zločina, ali da za sada nema osumnjičenih.

"PU Vranje je u nedelju u 8.20 sati obaveštena da je ispred radnje za tehnički pregled vozila pronađeno telo Predraga Perića. Ubistvo je prijavio slučajni prolaznik. Perić nije policiji prijavljivao pretnje, a sigurno je i da nije u pitanju porodično nasilje. Za sada nema osumnjičenih a intenzivno radimo na identifikaciji počinioca krivičnog dela", kazao je Stamenković.

Ubistvo se dogodilo ispred zgrade u kojoj se nalazi radionica za tehnički pregled, na periferiji Vladičinog Hana, dok je Perić živeo u Surdulici.

Prema izveštaju PU Vranje Perić je "usmrćen vatrenim oružjem, hicem u čeonom predelu glave, što je okarakterisano kao klasično ubistvo".

Ubistvo? Biznismen pronađen u lokvi krvi!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biznismen iz Surdulice ubijen, za sada nema osumnjičenih

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2017

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković izjavio je da je utvrđeno da je biznismen Predrag Perić (47) iz Surdulice, koji je pronađen mrtav ispred svoje radnje u selu Žitorađa na putu između Vladičinog Hana i Surdulice, ubijen...Stamenković je za agenciju Beta izjavio da je rešavanje...

Nastavak na N1 televizija...

UBICA u bekstvu, sahrana BIZNISMENA u utorak

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2017, 12:38

Vranje - Za sada nepoznati počinilac ubistva u Žitorađu kod Vladičinog Hana, već skoro tri dana je u bekstvu. U nedelju oko tri sata iza ponoći pucnjem u glavu ubijen je Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice i vlasnik tehničkog pregleda „Perić trade“, ispred kog se i dogodilo ubistvo. Iz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.