Lončar: VMA da mi da na uvid dokumentaciju o smrti čuvara iz Hercegovačke

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: VMA da mi da na uvid dokumentaciju o smrti čuvara iz Hercegovačke

Zdravstvena inspekcija u redovnom postupku nadzora po nalogu ministra zdravlja Zlatibora Lončara tražila je od nadležnih sa Vojnomedicinske akademije da im se što pre, a najkasnije u roku od jednog sata, stavi na uvid kompletna medicinska dokumentacija pacijenta Slobodana Tanaskovića, koji je preminuo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a za koga se navodi da je radio kao noćni čuvar u Hercegovačkoj ulici.

Vest da je čuvar objekata u Hercegovačkoj ulici Slobodan Tanasković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (58), jedan od svedoka nerasvetljenog rušenja u Savamali preminuo, uznemirila je vlasnika firme "Iskra" Dušana Miljevića, čija je zgrada uklonjena u istoj noći.

Pročitajte još:

Tanasković je preminuo juče u popodnevnim satima na VMA, nakon kratke bolesti, što je u vlasnicima srušenih objekata u Savamali izazvalo strah za sopstveni život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LONČAR: VMA da mi da na uvid dokumentaciju o smrti Slobodana Tanaskovića

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

...Vest da je čuvar objekata u Hercegovačkoj ulici Slobodan Tanasković (58), jedan od svedoka nerasvetljenog rušenja u Savamali preminuo, uznemirila je vlasnika firme "Iskra" Dušana Miljevića, čija je zgrada uklonjena u istoj noći..Tanasković je preminuo juče u popodnevnim satima na VMA, nakon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.