Jako nevreme pogodilo okolinu Niša

Izvor: RTS, 25.Maj.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme pogodilo okolinu Niša

Nevreme pogodilo okolinu Niša oko 17 časova, javlja dopisnik RTS-a. Grad veličine zrna kukuruza padao je u pojedinim niškim naseljima i selima prema Merošini.
Ciklon koji je juče izazvao nevreme u Jagodini i pojavu "tromba", premeštajući se preko naše zemlje stigao je oko 17 sati u okolinu Niša kojoj je doneo pljuskove sa grmljavinom.
Grdonosni oblak prošao je zapadnim obodom Niša, a grad >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veličine zrna kukuruza padao je u pojedinim niškim naseljima i iznad niških sela prema Merošini.
Najviše je stradalo selo Orljane gde je na voćnjacima načinjeno oko pet odsto štete.
Kako je RTS-u potvrđeno u Radarskom centru na Kameničkom Visu kod Niša, ispaljeno je više od 40 protivgradnih raketa.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad veličine oraha se sručio na Vučje

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2016

LESKOVAC – Vučje nadomak Leskovca i okolna sela pogodilo je nevreme praćeno jakim gradom, grmljavinom i pljuskom...Grad veličine oraha sručio se oko 18 časova na ovu varošicu i padao bez prestanka punih 10 minuta, a meštani su tek sada krenuli u obilazak svojih obradivih površina kako bi procenili...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.