Grupa gradjana s bivšim monahom prošla trasom parade

Izvor: S media, 09.Okt.2010, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa gradjana s bivšim monahom prošla trasom "parade"

Veća grupa gradjana, predvodjena Draganom Davidovićem - bivšim monahom Antonijem koga je nedavno raščinila Srpska pravoslavna crkva, prošetali su danas trasom kojom će se sutra kretati "Parada ponosa".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest zbog Parade ponosa

Izvor: Mondo, 09.Okt.2010

Građani predvođeni raščinjenim monahom Antonijem iz manastira Crna Reka, danas su, noseći krstove i crkvene zastave, krenuli u protestnu šetnju trasom kojom bi trebalo da sutra prođu učesnici Parade ponosa.

Nastavak na Mondo...

Dragan-Antonije pretekao gejeve

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2010

Grupa građana, predvođena Draganom Davidovićem - bivšim monahom Antonijem koga je nedavno raščinila Srpska pravoslavna crkva, prošetala je danas trasom kojom će se sutra kretati "Parada ponosa"...U šetnji, koja je prošla mirno i bez incidenata, bilo je oko 300 građana, koji su nosili krstove,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.