Grejanje u Nišu skuplje 24 odsto

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje u Nišu skuplje 24 odsto

Gradsko veće Grada Niša dalo je saglasnost na odluku Gradske toplane o poskupljenju grejanja za 24 odsto za varijabilni deo, dok će fiksni deo ostati nepromenjen.

Zamenik gradonačelnika Niša, Ljubivoje Slavković kaže da Toplana ima input koji utiče na cenu, a s druge strane navodi da je menadžement sam napravio veliki broj problema.

- Toplana mora da smanji fakture koje su nerealno visoke, takođe da smanji temperature kod onih korisnika gde je to potrebno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ustanovi metodologiju da svakom građaninu kad dobije fakturu bude jasno šta piše u tom računu. Što se tiče inicijative za pokretanje postupka o smanjnju cena, mi ćemo je ozbiljno razmotriti. Ono što još ostaje da Toplana uradi je da smanji svoje zarade koje su neopravdano visoke - rekao je Slavković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.