DEDA MRAZU PISALO OKO 10.000 MALIŠANA

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEDA MRAZU PISALO OKO 10.000 MALIŠANA

Pošta Srbije nagradila najbolje radove u okviru akcije ''Piši Deda Mrazu'', čiji je cilj podsticanje mališana ne samo da uče kroz igru, nego i da uđu u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost

BEOGRAD - Pošta Srbije nagradila je najbolje radove u okviru akcije ''Piši Deda Mrazu'', čiji je cilj podsticanje mališana ne samo da uče kroz igru, nego i da uđu u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost, saopšteno je iz ovog preduzeća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
U pojedinačnoj konkurenciji, prvu nagradu osvojio je Jovan Odavić iz Novog Sada, drugo mesto zaslužio je Luka Ivić iz Smedereva, a treće Jevrem Nedeljković iz Čačka.

Prvu nagradu u kolektivnom stvaralaštvu osvojili su mališani iz pančevačkog vrtića ''Kolibri'', drugu nagradu dobila su deca iz Osnovne škole ''Svetozar Marković'' iz Leskovca, a treće mesto mališani iz vrtića ''Kekec'' - grupa ''Žabice'' iz Subotice.

Ovoj svojevrsnoj novogodišnjoj avanturi odazvalo se oko 10.000 mališana iz čitave Srbije, a dečiji radovi, kako rečju tako i linijom i bojom, potvrdili su beskrajnu kreativnost, maštovitost, duhovitost.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deda Mrazu pisalo oko 10.000 mališana

Izvor: Studio B, 22.Dec.2011, 10:43

Pošta Srbije danas je nagradila najbolje radove u okviru akcije ''Piši Deda Mrazu'', čiji je cilj podsticanje mališana ne samo da uče kroz igru, nego i da uđu u svet odrastanja kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost, saopšteno je iz ovog preduzeća...U pojedinačnoj konkurenciji, prvu nagradu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.