Bogdanović: Očekujem da neće biti uklonjeni repetitori

Izvor: S media, 18.Jun.2010, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Očekujem da neće biti uklonjeni repetitori

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je danas da očekuje od kosovskih vlasti da neće sprovesti najavljeno uklanjanje antena i repetirora mobilnih operatera iz Srbije.

“Mislim da će preovladati razum, da to nije način da se rešavaju problemi na Kosovu i Metohiji. Mi smo poslali poruku da taj problem želimo da rešimo na miran način”, rekao je Bogdanović novinarima tokom posete Pećkoj patrijaršiji.

On je kazao da jednostrane odluke nikuda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ne vode i da mogu da utiču na još veće nepoverenje izmedju Srba i Albanaca.

Bogdanović je kazao da Beograd uz pomoć medjunarodne zajednice pokušava da reši problem na način kojim bi svi bili zadovoljni.

Kosovske vlasti su pozvale operatere mobilne telefonije u Srbiji da do danas, 18. juna uklone antene i predajnike na Kosovu, kao i da će u suprotnom to one same učiniti.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bogdanović o uklanjanju repetitora

Izvor: B92, 19.Jun.2010, 02:25

Peć -- Ministar za KiM Goran Bogdanović očekuje od kosovskih vlasti da neće sprovesti najavljeno uklanjanje antena i repetirora mobilnih operatera iz Srbije..."Mislim da će preovladati razum, da to nije način da se rešavaju problemi", rekao je Bogdanović...Kosovske vlasti su pozvale operatere...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.