Besplatno i za srednju školu

Izvor: Akter, 04.Maj.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno i za srednju školu

Svi zagrebački srednjoškolci od jeseni će dobiti besplatne udžbenike, rekao je danas gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na proslavi 20. godišnjice Hrvatskog udruženja direktora osnovnih škola

U Zagrebu već petu godinu zaredom učenici osnovnih škola imaju besplatne udžbenike. Već su ih trebali dobiti i srednjoškolci, no okolnosti mi to nisu dopustile, dodao je Bandić, prenosi HRT.

Dajte znanje, daću vam imanje. Mi smo to prepoznali u Zagrebu odavno i već >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << petu godinu zaredom osnovci imaju besplatne udžbenike. Da mi se nije dogodilo ovo što mi se dogodilo, već bi imali i za srednju školu, ali ćemo ih za sledeću godinu obezbediti, poručio je Bandić.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.