Beer fest 2014. sa 50 pivskih ukusa

Izvor: Akter, 11.Avg.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beer fest 2014. sa 50 pivskih ukusa

Beogradski festival piva biće održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, a posetioci će na toj manifestaciji, osim u 50 pivskih ukusa, moći da uživaju i u pet koncerata

Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda da zbog velikog interesovanja na vreme kupe ulaznice koje koštaju 300 dinara.

To mogu učiniti na svim biletarnicama Eventima, a na sam dan velikog otvaranja, u sredu, od 17 sati ulaznice će biti dostupne i na tri prodajna mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << koja će biti postavljena ispred ulaza na festival.

Muzički program počinje u 18.15 časova nastupom BlekBoxa i kultnih Love Huntersa.

Tako će najbrže obezbediti svoju festivalsku karticu za kupovinu pića i uživati u velikoj lepezi pivskih ukusa, kao i brojnim zanimljivim akcijama koje učesnici festivala pripremaju.

Posetiociu će od 20.30 časova moći da uživaju u koncertu Parnog Valjka, dok je termin od 22.30 do 02.00 sata rezervisan za nastupe dve svetske muzičke zvezde - kralja soula Cee Lo Greena i Ð-a Felix Da Housecat.

Ulaznice će se plaćati samo za veliko otvaranje, dok je za naredna četiri dana ulaz besplatan.

Po uzoru na svetske festivale ove godine je uvedena novina - festivalska kartica, kojom će moći da se plate piće i suveniri, a svi ostali artikli i dalje će moći da se kupe za keš.

Na 12 punktova, koji se nalaze na najprometnijim mestima, posetioci će moći da iznajme i dopune festivalsku karticu. Depozit za iznajmljivanje kartice je 100 dinara, koji se nakon korišćenja kartice vraća. Na karticu se uplaćuje određeni iznos za kupovinu pića i suvenira, koji se brzo i lako može dopuniti ili vratiti u celosti ukoliko ostane neiskorišćen.

Na ovaj način će se izbeći velike gužve koje se stvaraju pri kupovini pića, jer proces plaćanja traje svega tri sekunde i obavlja se jednostavnim prislanjanjem kartice na aparat.

Posetioci koji jednom iznajme karticu mogu je koristiti svih pet dana festivala, a nepotrošena sredstva u iznosu do 2.000 dinara i depozit će moći da refundiraju na festivalu do 18. avgusta u tri sata ujutru. Nakon festivala, zaključno sa 20. avgustom 2014. godine, vršiće se refundacija i u većem iznosu na štandu, koji će se nalaziti na festivalskom ulazu broj 1.

Posetioci više informacije o ovogodišnjem festivalu mogu naći na web sajtu www.belgradebeerfest.com
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest,   Fest

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Belgrade Beer Fest 2014: 50 pivskih ukusa, pet koncerata i plaćanje festivalskom karticom

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2014, 15:57

Beogradski festival piva (Belgrade Beer Fest) biće održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, a posetioci će na toj manifestaciji, osim u 50 pivskih ukusa, moći da uživaju i u pet koncerata na kojima će nastupiti svetske i regionalne zvezde...Organizatori su pozvali sve ljubitelje piva i dobrog provoda...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.