Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jan.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Kragujevca “nišane” Kuvajt

 
KRAGUJEVAC - Troje, od četvoro, učesnika četvrte “Velike nagrada emira od Kuvajta” u streljaštvu od 24. do 31. januara Andrea Arsović (Partizan) i Stevan Pletikosić (“Čika Mata”) koji će gađati MK i vazdušnom puškom i takmičar MK i vazdušnim pištoljem Damir Mikec (Policajac) okupili su se na mini pripremama na zatvorenom super – modernom strelištu za MK oružje u Kragujevcu. Četvrti učesnik Nemanja Mirosavljev (Novi Sad) trenira u Novom Sadu. U Kuvajtu će u stručnom štabu biti  Dragan Donević i Goran Mikec. Organizatori snose sve troškove.


- Ovo su prvi treninzi MK oružjem u novoj sezoni i dobro su nam došli...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

U Minhenu test za Evropu

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Jan.2015

 . BEOGRAD  - Srećko Pejović, sportski direktor Streljačkog saveza Srbije, odredio je 17 učesnika za najjači međunarodni turnir vazdušnim oružjem u sezoni u Minhenu od 28. do 31. januara.. . .Na spisku su – puška, seniori: Milutin Stefanović („Čika Mata“) i Milenko Sebić (C. zvezda),...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.