Izvor: DobreVesti.rs, 13.Apr.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd i Pionir odbranili titule u Kupu Srbije

 
BAČKA TOPOLA - Kuglaši Beograda i kuglašice subotičkog Pionira odbranili su titule u Kupu Srbije i osvojili su, ujedno, i „duple krune“ srpskog kuglanje osvojivši u istoj sezoni prva mesta u šampionatu i kupu!


Beogradu je ovo osma titula u kupu i peta uzastopna „dupla kruna“, a Pionir je osvojio jubilarnu desetu titulu u kupu, ujedno i sedmu uzastopnu „duplu krunu“.
U finalu odigranom na kuglani „Funk areni“ u Bačkoj Topoli, Beograd je sa 7:1 u igračkim poenima savladao Radnički iz Novog Sada, dok je Pionir istim rezultatom pobedio Apatin. Beograd je predvodio sjajni Arpad Antal sa 643 čunja, kod Radničkog je najbolji bio Arpad Boroš sa 619 čunjeva. U redovima Pionira blistale...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pionir i Beograd odbranili titule u Kupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2015

Kuglaši Beograda i kuglašice subotičkog Pionira odbranili su titule u takmičenju za Kup Srbije. Istovremeno, osvojili su "duple krune", s obzirom na to da su ranije obezbedili i titule državnih šampiona...Beograđanima je to osma titula u Kupu i peta uzastopna "dupla kruna", dok su Subotičanke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.