Onaj ko je odneo novac iz Niša, neka plati doček Nove godine

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Dec.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onaj ko je odneo novac iz Niša, neka plati doček Nove godine

Gradonačelnik Niša kaže za Belami, da se stav kolegijuma Gradskog veća, pa i njegov lični po pitanju organizacije dočeka Nove godine na centralnom gradskom trgu nije promenio, bez obzira na neke naznake o pozivima niškim snagama da učestvuju u programu.

U budžetu nije predviđen novac za to i to je glavni razlog izostanka organizovan dočeka. Ostaje najava da će Niški kulturni centar, sa svim ustanovama sa kojima sarađuje, organizovati programe namenjene >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << svim uzrastima i potpuno besplatno za sve koji žele da ih posete. Sa predsednikom Opštine Medijana ostao je dogovor da se za srpsku Novu godinu organizuje doček, i nisam odstupio od svojih ranijih izjava.

Na pitanje kako će reagovati na dopis Nove stranke koja je ponudila da organizuje doček na trgu, gradonačelnik Perišić je odgovorio:

Apsolutno podržavam inicijativu Nove stranke, nema sumnje da gospodin Živković i Nova stranka imaju novca da organizuju takve manifestacije. Došlo je vreme da novac koji je iznošen iz Niša može da se građanima Niša malo i vrati, makar kroz jedan doček Nove godine kad već u mandatu svoje vlasti nisu mogli da učine ništa za popravljanje njihovog života. Da podsetim o privatizacijama kojima se
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nova stranka čeka pisani odgovor gradonačelnika

Izvor: NTV.rs, 18.Dec.2014

Povodom odobrenja gradonačelnika Niša Zorana Perišića Novoj stranci da organizuje doček Nove godine na centralnom gradskom trgu o svom trošku, u ovoj partiji kažu da očekuju i pisani odgovor gradonačelnika, kako bi izašli sa programom proslave. Trenutno pregovaraju sa nekoliko popularnih muzičara,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.