Marčelo i Napet šou danas u Nišu

Izvor: Prva.rs, 29.Nov.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo i "Napet šou" danas u Nišu

Kako navode u "Laguni" čije je to izdanje, “Napet šou” se može nazvati “knjigoalbumom”. Ta knjiga i CD, kažu, “osim tekstova svih pesama, sadrže i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju na razne teme".
Na ovom delu je radilo mnogo ljudi različitih godina i profesija u pokušaju da što bolje proniknu u svakodnevicu, naše „ovde i sad“. Jednom rečju, da probaju da odgovore na pitanje zašto svi živimo "napet šou", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kažu u "Laguni".
Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok kritičar Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.
“Napet šou” je, kako se navodi, jedno od “Laguninih” izdanja koje je doživelo veliki uspeh za kratak period  jer je prvi tiraž rasprodat za samo nekoliko dana kada je početkom oktobra pušten u prodaju. To jedinstvena zbirka savremene poezije i pronicljivih, svežih, analitičnih, ali i ljudski toplih portreta sveta koji nas okružuje.
Pročitajte i: 
Marčelo: Tolstujem „Igru prestola“!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.