Festival nove domaće muzike

Izvor: Plakatt.com, 24.Nov.2009, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival nove domaće muzike


Dom Omladine, Beograd
Friday 27 Nov 00:00

Nakon tri godine istraživačkog rada kroz rubriku Scena, više organizovanih koncerata u okviru serijala SCENA Uživo! i sedam objavljenih debi albuma u ediciji Nova srpska scena, producentska kuća Digimedia u saradnji sa Domom omladine Beograda organizuje Festival nove domaće muzike.
U sveže renoviranoj sali na prvom spratu Doma omladine Beograda nastupiće:

Petak, 27. novembar

Keckec
Repetitor
Slaptrap
Consecration

Subota, 28. novembar

Nikad Dosta
Stuttgart Online
ŽeneKese
Iskaz

Ulaznice će moći da se kupe na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 500 dinara za jednodnevne ulaznice i 800 dinara - komplet za oba dana.

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje pretprodaja ulaznica za Festival nove domaće muzike

Izvor: Kontra magazin, 20.Nov.2009, 13:25

Danas počinje pretprodaja ulaznica za Festival nove domaće muzike koji će biti održan 27. i 28. novembra u Domu omladine Beograda. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 500 dinara za jednodnevne ulaznice i 800 dinara - komplet za oba dana. U organizaciji producentske...

Nastavak na Kontra magazin...

Objavljena satnica Festivala nove domaće muzike

Izvor: Kontra magazin, 23.Nov.2009, 11:55

Objavljena je satnica Festivala nove domaće muzike koji će biti održan 27. i 28. novembra u Domu omladine Beograda. Za posetioce festivala, vrata bivšeg Pogona otvaraju se u 20h, a obe večeri prvi koncert će početi u 21h. Prvi koncert na festivalu održaće Keckec u petak, u 21h. U organizaciji...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.