Elektro-akustični festival: OREA i LAZARUS OSTOSS

Izvor: Plakatt.com, 22.Okt.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektro-akustični festival: OREA i LAZARUS OSTOSS

Klub Akademija 28, Beograd
Saturday 24 Oct 21:30

Elektro-akustični festival “ELLAK”
24.10.
Klub Akademije 28
22h
U subotu 24. oktobra, u Klubu Akademije 28, održaće se prvi elektro-akustički festival “ELLAK”, na kome će nastupiti sastav OREA i Lazaruss Ostos, sa gostima iznenađenja.
Novoosnovani novosadski bend, OREA, u septembru ove godine objavio je svoj prvi singl/spot “Bikini”, koji se odmah žestoko “zavrteo” na MTV Adria. Ovaj dvočlani elektro-akustični sastav, koji čine Borko Basarić i Milan Nenin, izvodi muziku koja predstavlja spoj uticaja bluza, džeza, flamenka i klasike – world music.
Singl “Bikini” koji je izašao u izdanju Lampshade Media, najava je budućeg debi albuma koji se očekuje početkom naredne godine.
https://www.youtube.com/watch?v=f92c440sJQg
Lazaruss Ostos (Lazar Ostojić) poznat je beogradskoj publici po specifičnim i izuzetno uspešnim nastupima u Akademiji 28, gde je, prošle godine, premijerno predstavio svoj unikatni sedmožičani instrument, spoj gitare i bas gitare – Albatross, na kome izvodi tradicionalne pesme sa balkanskih prostora.
Ulaz na koncert je slobodan a telefon za rezervacije mesta je: 011 3619 342

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Elektro-akustični sastav "OREA" večeras u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2015

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu večeras u 20.30 časova koncert će održati elektro-akustični sastav "OREA", koji čine Borko Basarić i Milan Nenin...Sastav svoju muziku karakterišu kao world music, tj. spoj različitih uticaja bluza, džeza, flamenka i klasike...U septembru ove godine objavili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.