Ljubav u ustima: Da li biste ovo jeli na Dan zaljubljenih?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav u ustima: Da li biste ovo jeli na Dan zaljubljenih?

Danski restoran "Noma" iz Kopenhagena, koji proglašen najboljim u svetu, će neke svoje specijalitete ponuditi i žiteljima japanske prestonice, na 37. spratu hotela "Mandarin Oriental", piše "Gardijan".

Vlasnik "Nome", čuveni Rene Redžepi, rešio je da Japance počasti za Dan zaljubljenih, od 2. do 14. februara. Međutim, jela koja će se naći na meniju, uopšte neće biti romantična.

- Želim da gostima pružim nezaboravan ugođaj, zato sam jelima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa ovog podneblja dodao svoju karakterističnu notu, objasnio je Redžepi i počeo da nabraja 15 specijaliteta, a među njima i žive škampe posute sitnim i, takođe, živim crnim mravima!

- Svojom prirodnom metanskom kiselinom, mravi jelu daju božanstveni kiselkasti ukus.

Smučilo vam se? I nama ali, verovali ili ne, gotovo da više nema mesta u restoranu - lista čekanja je popunjena!
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.