Tražila se karta više: Ceca peva, Dačić uživao i igrao, pa teška srca napustio koncert!

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila se karta više: Ceca peva, Dačić uživao i igrao, pa teška srca napustio koncert!

"Ti voliš nju, a tebe ja" - zapevala je Ceca na prepunom stadionu u Guči i tako otvorila najposećeniji koncert na ovogodišnjem Saboru.

- Dobro veče Gučo, dobro veče Srbijo! Dobro veče vama, dragi gosti iz celog sveta - poručila je pevačica, a publika joj je uzvratila ovacijama i mahanjem zastava.

- Ovo je prava Srbija. Lepo se zabavite, ovde su sjajni domaćini - rekla je Ceca sa bine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Onda je usledio veliki hit ''Lepi grome moj'', a na hiljade saboraša zapevalo je sa folk zvezdom u sjajnoj atmosferi.

Usledili su brojni hitovi kao što su "Beograd", "Dragane moj" i drugi, a posetioci sve vreme pevaju u glas sa Ražnatovićevom.

Najveseliji provod je svakako u VIP loži, gde prednjači ministar Ivica Dačić. U početku je sedeo i uživao u muzici, da bi kako je koncert odmicao, zaigrao uz hitove svoje prijateljice Cece.

Stadion se još uvek puni, a kolona automobila ispred Guče duga je čak 8 kilometara.

Oko 22.30. ministar je teška srca napustio koncert, a tom prilikom dao je ekskluzivnu izjavu za "Blic":

- Žao mi je što ove godine ne mogu da prisustvujem i koncertu mog prijatelja Dejana Petrovića. Ambasadori koji su danas na najelpši mogući način ovde u Guči upoznali srpsku kulturu, zabavu i naše čuveno gostoprimstvo moraju da pođu nazad, a red je da ih ja kao domaćin ispratim - rekao je Ivica Dačić ekipi "Blica" pred povratak u Beograd.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014

Svetlana Ceca Ražnatović otpočela je svoj dugo očekivani nastup na Saboru trubača koji se održava svake godine u Guči, a naša najpopularnija pevačica koncert je startovala čuvenim hitom "Lepi grome moj" i odmah napravila sjajnu atmosferu...Zbog lošeg vremena koncert Svetlane Cece Ražnatović...

Nastavak na Svet plus...

Ceca u Guči napravila haos!

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014

Folk pevačica održala koncert na prepunom stadionu u Guči, a prema procenama organizatora Cecu je došlo da čuje 30.000 ljudi...Foto: MONDO, Goran Sivački..Stari i novi Cecini hitovi, vatromet i baklje, napravili su pravi haos na najvećem festivalu truba u Srbiji...Pevala je "Beograd", "Dragane...

Nastavak na Mondo...

Cela Guča pevala sa Cecom Ražnatović!

Izvor: Story, 09.Avg.2014

Folk pevačica sinoć je održala spektakularan koncert u Guči..Svetlana Ceca Ražnatović, foto: Kurir

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.