SPREČEN: Cecu ispalio Dodik!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČEN: Cecu ispalio Dodik!

Predsednik Srpske, koji je veliki prijatelj pevačice, izostanak opravdao ranije zakazanim obavezama

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Sarajevu pred oko 15.000 ljudi na stadionu Slavija. Nekoliko hiljada posetilaca koji nisu mogli da kupe ulaznice nastup je pratilo u okolnim ulicama. Posebno dobra žurka napravila se u obližnjem studentskom domu. Balkanska zvezda, koja se pojavila u seksi kožnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pantalonama, počela je spektakl s pola sata zakašnjenja pesmom „Nevaljala“, a ređali su se hitovi iz dve i po decenije duge karijere - „Lepi grome moj“, „Poziv“ i „Idi dok si mlad“.

Opsada stadiona

POLICIJA TRAŽILA

DROGU I BOMBE

Stadion Slavija juče je od ranih jutarnjih sati čuvala policija, koja je sa psima tražila drogu i bombe.

- U obezbeđenju Cece učestvuje MUP Republike Srpske i Centar javne bezbednosti Istočno Sarajevo, kao i Federalni MUP - kazao je za Kurir Mladen Lučić, organizator nastupa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.