SCANDAL! na licu mesta: Folk diva promovisala parfem Illusion by Ceca! (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Folk diva promovisala parfem Illusion by Ceca! (video)

Na press konferenciji u luksuznom ambijentu hotela Hyatt Ceca je okupila novinare kako bi pokazala parfem na kojem je radila više od godiniu dana. Kako SCANDAL! saznaje, parfem će se naći u prodaji već ove nedelje, a cena će uprkos kvaliltetu i luksuznom pakovanju biti jako pristupačna.

Osim parfema, Ceca je predstavila i body lotion iz iste kolekcije. Za čitavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << promociju napravljen je i performans sa manekenkama.

“Dugo sam radila na svemu ovome, i ja i moji saradnici. Svima nama iluzije mogu da se ostvare. Poenta ovog parfema je baš to. Presrećna sam i prezadovoljna, a ovaj parfem me baš opisuje. To sam znala onda kada smo napravili mirisnu notu”, rekla je Ceca za SCANDAL.

“Ne verujem u Deda Mraza. Sve što želim sebi, kupim sama. Moja najveća iluzija je bila i moj najveći san – da postanem ono što sam danas. Radili smo temeljno godinu i po dana, brižljivo smo sve birali da to budu divne note u ekskluzivnom pakovanju”, dodala je Ceca.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! na licu mesta: Folk diva promovisala parfem Illusion by Ceca! (video)

Izvor: Svet, 01.Dec.2015

Danas je naša najveća zvezda Svetlana Ceca Ražnatovć predstavila svoj novi parfem koji se zove “Illusion by Ceca”, a ekipa najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! izveštava sa lica mesta.. . Na press konferenciji u luksuznom ambijentu hotela Hyatt Ceca je okupila novinare kako bi pokazala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.