SCANDAL! na licu mesta: Ceca stigla u Crnu Goru: Jedva čekam da izađem pred moju publiku u Top Hillu! (video)

Izvor: Svet, 24.Jul.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Ceca stigla u Crnu Goru: Jedva čekam da izađem pred moju publiku u Top Hillu! (video)

 

Poslednjim letom iz Beograda Ceca Ražnatović večeras je stigla u Tivat o čemu vas SCANDAL! izvešatava sa lica mesta!

 
Svetlana je u Crnu Goru doputovala sa sinom Veljkom, bratom Milanom i frizerkom Buckom. Ona će u okviru turneje “Autogram” nastupiti u najvećem klubu u ovom delu Evrope Top Hill.

 
Kako saznajemo već danima unazad vlada ogromno interesovanje za ovaj koncert, pa ne čudi to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će Ceca održati još jedan u avgustu! Inače ovo je prvi njen nastup u Crnoj Gori sa novim albumom a Ceca je rekla za SCANDAL! da večeras jedva čeka da izađe na scenu i sa publikom da zapeva nove hitove.
A šta se dešava na primorju i kako izgledaju naše poznate ličnosti u kupaćem potražite samo u najtiražnijem i najčitanijem tabloidu SCANDAL!

 
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! na licu mesta: Ceca stigla u Crnu Goru: Jedva čekam da izađem pred moju publiku u Top Hillu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2016

Poslednjim letom iz Beograda Ceca Ražnatović večeras je stigla u Tivat o čemu vas SCANDAL! izvešatava sa lica mesta!..Svetlana je u Crnu Goru doputovala sa sinom Veljkom, bratom Milanom i frizerkom Buckom. Ona će u okviru turneje “Autogram” nastupiti u najvećem klubu u ovom delu Evrope Top...

Nastavak na Scandal.rs...

(EKSKLUZIVNI FOTO) Ceca stigla u Crnu Goru, evo i SA KIM!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016

Folk zvezda Ceca Ražnatović stigla je u Crnu Goru, a na tivatski aerodrom je doletela u društvu svog sina Veljka Ražnatovića, kome je ovo prvi put da dolazi na Crnogorsko primorje posle prošlogodišnjeg incidenta...Cecin dolazak je, kao i svaki put, privukao veliku pažnju prolaznika koji su se...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.